Inscripcions

 

MATRÍCULA OBERTA

Per formalitzar la matricula del curs d'estiu 'La construcció de la Pau i el món, avui' cal complir els requeriments que s'especifiquen a l'apartat 'bases i requeriments'. A continuació cal consultar les diferents modalitats de matriculació i seguir els passos que s'indiquen.

 

BASES I REQUERIMENTS

Per tal de matricular-se a aquest curs és necessari:

  •      Amb la finalitat de poder seguir les classes adeqüadament, cal disposar d'un bon nivell d'anglès (el curs s'impartirà íntegrament en anglès). El nivell ha de ser equivalent al Cambdrige First Certificat (B2), tot i que no es requereix titulació.
  •          Haver cursat o estar cursant estudis universitaris o cicles formatius de grau superior.

MODALITATS

Aquest curs permet l'assistència i matrícula en quatre modalitats diverses amb preus i reconeixements diferents.

MODALITAT 1: La matrícula inclou el curs complert (del 19 de Juny al 14 de Juliol). El curs inclou l'assistència a totes les classes, L'excursió a la guerra a Corbera d'Ebre, certificat d'estudis especialitzats en Pau i Estudis Globals per la Universitat de Lleida, nominal per a cada candidat, i amb 7 crèdits ECTS. Preu: 550 EUR.

MODALITAT 2: La matrícula inclou l'assistència a 45 hores lectives, compostes per seccions complertes, del mateix tema/mateix professor  (del 19 de juny al 14 de juliol). El curs pot incloure l'excursió a la guerra a Corbera d'Ebre si se segueixen les dues seccions que l’acompanyen sobre la Guerra Civil a Catalunya (en altres casos caldrà consultar aforament), certificat d'estudis especialitzats en Pau i Estudis Globals per la Universitat de Lleida nominal pera cada candidat, i amb 5 crèdits ECTS. Preu: 330 EUR. 

MODALITAT 3: Entrada lliure al públic per sessió de classe. Preu: 6 EUR/hora i mitja.


PASSOS A SEGUIR

1. Llegiu la informació completa del curs.

2. Esculliu la modalitat de registre. Modalitat 1: 'Pau i el món, avui (7 ECTS); Modalitat 2: 'Pau i el món, avui (5 ECTS); o Modalitat 3: 'Pau i el món, avui (entrada per sessió). Informeu-vos de les característiques de cada modalitat en l'apartat 'Modalitats'. 

3. Poseu-vos en contacte amb l'Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. del curs en el cas que us volgueu registrar a les modalitats 2 o 3 del curs, l'assessor acadèmic us contactarà per informar-vos de com fer-ho.

4. Un cop hagueu seguit aquests passos, ja estarà tot a punt per assistir al curs. Gaudiu i apreneu, el món ho necessita.

 


PERÍODE D'INSCRIPCIONS

Les inscripcions estan obertes.

Inscripcions obertes també durant el curs per realitzar-lo en format parcial. Si us plau, contacteu amb l'Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. si us voleu matricular en aquest format.

Si no esteu matriculats i voleu assisstr al curs no dubteu a posar-vos en contacte amb l'Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a venir directament a l'aula on hi ha la possibilitat de matricular-se in situ.


FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA 

Per formalitzar la matrícula, aneu a la web de la Universitat de Lleida a través dels següents enllaços:

  • Matricula't a la Modalitat 2 fent clic aquí: MODALITAT 2
  • Matricula't a la Modalitat 3: aquells que vulguin matricular-se a la Modalitat 3 poden escriure un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Èlia Susanna, per informar-se de la forma de matriculació.

Per qualsevol dubte posa't en contacte amb l'Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.