Hannah Arendt: “La força i la violència són oposades a la força real que manté una comunitat de persones unida.”

La pau i el món, avui

Curs d'especialització

La comprensió del món global és una de les dinàmiques essencials de la vida contemporània

Avui en dia, apareixen paraules com la crisi humanitària, els refugiats, el genocidi i la violència en els titulars dels periòdics.


Construeixi el seu present i el seu futur passant l'estiu a l'Escola de Pau i Estudis Globals (Igualada - Barcelona). Us presentem a un curs innovador i estimulant sobre pau, governança, violència política, resolució de conflictes i no violència, amb pensadors de classe mundial que l'ajudaran a continuar investigant i aprofundint en el coneixement de la pau, en conflictes nacionals i internacionals.
CURRÍCULUM DE CURS: 1. Governança i teories de la democràcia. De la Polity a Habermas. 2. Economia internacional i el món global. 3. Migracions, religions, identitats i conflictes. 4. La Guerra Civil Espanyola a Catalunya i el Conflicte Actual No Violent, Avui. 5. Teories noviolentes i resistència civil. 6. Construcció liberal de la pau, construcció d'estat neoliberal, postliberalisme i formació de la pau. 7. L'aixecament àrab: resistència, revolucions i guerra

Quant de temps dura el curs? Del 2 al 13 de juliol (inclòs el dissabte 7 de juliol). De 9:00 a.m. a les 18:30 p.m (1 hora d'esmorzar)

Crèdits: (ECTS) 8 ECTS reconeguts per la Universitat de Lleida de 90 hores de classe - Amb 90 hores lectives (60%) i 60 hores de treball personal de l'alumne (40%) = 150 hores totals. Amb una disertació final.

Quins són els requisits d'entrada? Alumnes que han superat un segon curs de Grau (BA Estudiant a postgrau). També s'acceptaran professionals amb àmplia experiència en zones de conflicte (CV professional en zones de pau i conflicte)

Quins són els requisits d'idioma? Anglès Cambridge Advanced (Des de C Avançat) - Anglès B2 - TOEFL 85 (Si l'alumne no posseeix un certificat anglès, però pot demostrar que ha pres cursos universitaris en aquest nivell requerit, també ho acceptem).

Preu: (ECTS) 450€ en el moment de la inscripció

Títulació: Certificat d'Especialització emès per la Universitat de Lleida.

Ei!

Necessites més informació?

academicadvisor@igualadaschoolofpeace.cat
T.+34 611 053 797